резепция с интериорPure skin center

Pure Skin Center се намира в Гр.София ,кв.Младост 1″А“ , предлага изключителни естетични лечения и процедури в приветлива среда.

Разположен на ул.Кръстю Раковски, нашият естетичен център Pure Skin осигурява удобно местоположение за клиентите, работещи около и в Бизнес парк Младост или съседните квартали,както и центъра на столицата. естетичния център е лесно достъпен.


В Pure Skin Center клиентите могат да се възползват от широка гама от водещи нехирургични лечения. От инжекционни процедури ( дермални пълнители и ботокс ), скулптуриране на лице и тяло (NuEra Thight ), естетични процедури за лице и лазерно обезкосмяване ( HidraFacial , PrimeLase Laser). Стремим се да се съобразяваме с натоварените графици на нашите клиенти, като предлагаме понякога и удължено работно време в зависимост от нуждите на клиентите ни.

Адрес на Pure Skin Aesthetic Center:
ул.Кръстю Раковски,блок 554
гр.София
България

Работно и затварящо време:
от Вторник до Неделя:
Понеделник – Почивен ден
Понякога имаме удължено работно време в зависимост от нуждите на клиентите ни.


Популярни процедури в Pure Skin Center:

Лазерна епилация – най-добрият метод за трайно обезкосмяване.Лазерът Prime Lase HR, с който работим е с най-голямата пикова мощност, позната до момента на пазара.

HidraFacial – Това е най-новата и смайваща апаратна процедура за почистване на лице.Клинично проучване доказва, че терапията значително подобрява и се бори с акнето

NuEra Thight – E неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, която ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита, стяга кожата и изглажда бръчките.

Ботокс – Поставя се от нашия професионален инжекционен медицински специалист.


Дермални филъри – За нехирургични резултати като лифтинг на лицето, придаване на обем и структура на лицето.

Мезотерапия – Мезотерапията въвежда микроскопични количества обем,хидратация,фармацевтични продукти или витамини и минерали в кожата или скалпа,за да й помогне да се подмлади и възстанови.


Нашият екип в Pure Skin Aesthetic Center:

В Pure Skin Center нашият екип от висококвалифицирани професионалисти се състои от лекар и професионалисти терапевти,по грижа за кожата, за да приспособим лечението специално към вашите индивидуални нужди и проблеми.Целият ни екип получава редовно обучение както вътрешно, така и външно от водещи световни експерти.Нашият екип е подбран ръчно, за да осигури постоянно ниво на грижа,безопасност и ефективни резултати за нашите клиенти.


Как да стигнете до нас:

С влак: Метростанция Младост“3″ е буквално на няколко минути пеша от входа на естетичен център Pure Skin.


С автобус: Нашият естетичен център в кв.Младост 1″А“ е близо до няколко автобусни спирки, където клиентите могат да хванат различни автобуси от бул.Александър Малинов,на пешеходно разтояние от нас.

С кола: Pure Skin Center се намира на много удобно и комуникативно място.В голяма близост до „Happy“на бул.Александър Малинов или като втори ориентир – на гърба на „Мебели Виденов“
Точен адрес:гр.София, ул.Кръстю Раковски – Блок 554