5 причини за лазер5 аргумента

В тази статия ви даваме 5 аргументирани причини да започнете да правите лазерна епилация, тъй като е най-добрият метод за трайно обезкосмяване. Готови ли сте да научите защо?

Лазерната епилация безопасна, доказано ефективна и рентабилна процедура за трайно намаляване и премахване на космите. Лазерният лъч унищожава или уврежда космените фоликули, като са нужни няколко сесии в продължение на 6-8 месеци в зависимост от зоната.

1. Подходяща е при светли и тъмни кожи

Лазерната епилация е ефективна и безопасна за всички фототипове кожа, включително и при наличие на тен. Което я прави приложима през всички сезони от годината и особено през лятото. Подходяща е едновременно при по-плътни и тъмни, както и при по-светли и тънки косъмчета. Методът може да премахне окосмяването от всяка част на тялото, с изключение на миглите. Особено благоприятен е за зоните на гърба, кръста и бикините, които са трудно достъпни за бръснене и изключително болезнени за кола маска.

2. Бърза и прецизна процедура.

Лазерната епилация е най-бързият начин да се освободите от нежеланото окосмяване. Целият курс изисква няколко сесии, а всяка отделна отнема само няколко минути. И колкото по-малка е зоната на третиране, толкова по-малко време отнема процедурата. Лазерната технология е невероятно прецизна, което прави лазерната епилация идеална за хора, които искат да обезкосмят както големи зони, така и да премахнат само няколко специфични косъмчета. Чудесен вариант е за такива малки зони над и между веждите, горната устна, носа, линията на бикините или линията на косата на врата.

3. Процедурата е безболезнена.

Усеща се само леко затопляне. Въпреки че нивото на поносимост на болка е индивидуално и различно при всеки, вградената охлаждаща система на лазерната платформа Prime Lase прави процедурата практически безболезнена. Напредналата технология гарантира комфортно и безопасно преживяване по време на сесията, без болка и парене.

4. Предотвратява кожни раздразнения и враснали косми.

Консервативните методи на обезкосмяване могат да причинят сухота, раздразнения и враснали косъмчета. Ако сте предразположени към враснали косми, лазерната епилация е отличен способ да премахнете и предотвратите пъпчиците и белезите по кожата от тях. Когато косъмът се унищожава в корена, не съществува опасност да започне да расте навътре и да врасне. След процедурата е възможна появата на минимално зачервяване, което отшумява в самия ден. Методът подобрява трайно качеството на кожата, отстранява всички несъвършенства и я прави мека и гладка.

Освен това не е нужно да изчаквате космите да израстват между сесиите. С лазерната епилация можете да се наслаждавате на гладка кожа без косми по всяко време.

5. Рентабилна е поради дълготрайните резултати.

Лазерът унищожава космените фоликули и намалява количеството и растежа на космите след всяка следващата сесия. След изпълнение на пълния курс от процедури, можете да се радвате на гладка кожа за дълго време. Това прави методът изключително рентабилен, тъй като е дългосрочна инвестиция, спестява средства и време. В сравнение с болката от кола маска и необходимостта да се прилага на всеки 30 дни, тази процедура е в пъти по-икономична, разумна и достъпна. Резултатите са видими още след първата сесия, а пълният ефект настъпва след 6-10 посещения. След това са необходими поддържащи процедури веднъж или два пъти годишно. Разходите са несъизмерими спрямо при останалите методи, при които са гарантирани ежемесечни бюджети без прогноза за прекъсване.

Имайте предвид, че лазерната епилация е ангажимент. Трябва да спазвате препоръките на терапевта за интервалите между сесиите и да бъдете отговорни да правите процедурите според предварително назначения план, тъй като от това зависи добрия резултат.

Не пропускайте в рамките на 24 часа преди всяка процедура лазерна епилация да почистите внимателно зоната с депилиращ крем или самобръсначка.