усмихнати жениголеми усмивки

Най-популярните козметични процедури за 2024 г.

С навлизането в 2024 г. козметичните процедури станаха по-популярни от всякога. С напредъка на технологиите и иновациите има множество налични опции, които да ви помогнат да постигнете желания вид.


Ето някои от най-популярните козметични процедури за 2024 г., които със сигурност ще ви дадат желаните резултати.


Лазерна епилация

Лазерната епилация става все по-популярна през последните години. Това е неинвазивна процедура, която използва лазерна технология за премахване на нежеланото окосмяване. За разлика от традиционните методи за обезкосмяване като кола маска и бръснене, лазерната епилация осигурява дълготрайни резултати. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отърват завинаги от нежеланото окосмяване

Скулптуриране на лице и тяло с радиочестотна терапия

Радиочестата е неинванзивно новаторско устройство, което използва комбинация от ултразвук и радиочестота за безопасно оформяне на мастните зони и стягане на отпусната кожа. Може да се използва върху всички части на тялото, включително лицето, стомаха, ръцете, гърба, бедрата и прасците, като предлага отлична алтернатива на липосукцията.

Почистване и поддръжка на лицето с апаратни процедури

Алтернатива на традиционното почистване, но с възможност за персонализиране и допълнителни ползи за кожата. Ремоделира кожата на лицето, като доказано подпомага лечението на различни състояния – акне, разширени пори, черни точки и комедони, пигментни петна, сухота, линии и бръчки. Едновременно с това се нанасят хидратиращи серуми, които са персонализирани за различни състояния и специфични нужди на кожата. Те проникват и я насищат с антиоксиданти, пептиди и хранителни съставки.

Дермални филъри

Дермалните филъри са популярно козметично лечение, което набра популярност през последните години. Използват се за придаване на обем на зони от лицето, които са загубили обем поради стареене или други фактори. Най-често срещаните зони, които се третират с дермални филъри, включват устните, бузите и зоната под очите. С наличните различни видове пълнители можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Резултатите са незабавни и могат да продължат от 6 месеца до 2 години в зависимост от вида на използвания филър.

Ботокс

Ботоксът е друго популярно козметично лечение в продължение на много години и скоро няма да изчезне. Ботоксът е невротоксин, който се инжектира в кожата и временно замразява мускулите, които създават появата на бръчки. Обикновено се използва за изглаждане на намръщени бръчки, бръчки на пачи крак и бръчки по челото. С минимално време на престой, ботоксът е бърз и лесен начин да придадете на лицето си по-младежки и освежен вид.

Мезотерапия

Мезотерапията е чудесен начин да освежите кожата си и да й придадете по-младежки вид. Тя е универсално лечение, което може да се използва за облекчаване на широк спектър от проблеми. Мезотерапията въвежда микроскопични количества обем, хидратация, фармацевтични продукти или витамини и минерали в кожата или скалпа, за да й помогне да се подмлади и възстанови.


Резервирайте консултация!

Независимо дали искате да освежите кожата си, да намалите появата на бръчки или да се отървете от нежеланото окосмяване, има лечение, което може да ви помогне да постигнете желания вид. В Pure Skin Aesthetic Center предлагаме набор от козметични процедури, за да ви помогнем да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин. Свържете се с нас, за да запишете час за консултация и да разберете кое лечение е подходящо за вас.

Следвайте ни в социалните медии, за да сте информирани за всичко тук в Pure Skin Center или се абонирайте за нашите месечни бюлетини за най-новите лечения и предложения.