Ботулинов Токсин

За Процедурата

Ботулинов токсин в Pure Skin Aesthetic Center

Ботоксът е бързо, безопасно и неинвазивно инжекционно лечение, което изглажда бръчките, ребалансира чертите на лицето и създава по-млад и по-свежен вид.

 

В Pure Skin Center сме горди да предоставим най-доброто лечение с ботокс. Ние предлагаме безопасни и ефективни инжекции с ботулинов токсин против бръчки, които се предписват само от нашият висококвалифициран лекар.

 

Ботоксът е оригиналното и най-задълбочено изследвано козметично средство против бръчки на пазара, на което се доверяват милиони, за да им придаде по-младежки и енергичен вид. Ботоксът действа като мускулен релаксант, като временно намалява активността на лицевите мускули, отговорни за бръчките на лицето като намръщени бръчки, бразди на челото и пачи крак. Мимическите линии се изглаждат, създавайки, подмладен вид с естествени резултати.

  • – Лечение, водено от Лекар
  • – Минимален престой
  • – Неинвазивен

 

В нашият естетичен център Pure Skin имаме доктор специалист в областа на ботулиновия токсин,като сме специализирани в инжекции против бръчки за:

ботокс между веждитеботокс между веждите

Намръщени линии, намаляващи появата на статични бразди между веждите.

Бръчки на челото, отпускане на мускулите, отговорни за хоризонталните бръчки.

Нехирургично повдигане на веждите, използване на ботокс за отпускане на намръщените мускули и повдигане на тежестта, която избутва веждите надолу.

ботокс бузиботокс бузи

Пачи крак, омекотяващ вида на фините линии около ъглите на очите.

Бъни линии, третиране на малките линии, които образуват двете страни на моста на носа.

ботокс ефектботокс ефект

Преоформяне на челюстната линия, използване на ботокс за изтъняване на квадратна челюстна линия, причинена от свръхактивен дъвкателен мускул.

Лечение на хиперхидроза (прекомерно изпотяване), използване на ботокс за намаляване на изпотяването в области като подмишниците, за предотвратяване на прекомерно изпотяване.

Повече за процедурата

Процесът започва с първоначална консултация, при която вашият лекар ще оцени типа на вашата кожа, активността на лицевите мускули и индивидуалните притеснения. Вашият практикуващ ще вземе медицинската ви история, ще обсъди проблемите и целите на кожата ви и ще създаде персонализиран план за ботокс за Вас, като очертае вашите очаквани резултати.

 

Нашият естетичен център също ще направи снимки преди и след вашето лечение, за да можем да наблюдаваме резултатите от вашия ботокс и да сме сигурни, че сме постигнали оптималните резултати за Вас.

По време на първоначалното лечение ботулиновият токсин се инжектира в специфични лицеви мускули,блокирайки нервните сигнали,отговорни за мускулната контракция.Това помага за облекчаване на мускулни спазми,намалявайки появата на по-дълбоки бръчки,особено в области като периорални линии и бръчки около очите.

Кой ще извърши лечението ми с ботокс?

Д-р. Димитър Гецев е висококвалифициран лекар. Той е специалист в изкуството за намаляване на линиите и бръчките с ботокс. Всички пациенти получават консултация преди ботокс, за да сме сигурни, че ще получат безопасно и висококачествено лечение при нас.

Ботокс за пачи крак

Пачи крак, известен още като „ бръчки на усмивка“ , са бръчки, които се образуват около ъглите на очите. Те са едни от първите признаци на стареене, но фактори като увреждане от слънцето и тютюнопушене също играят голяма роля. Пачият крак започва да се образува, когато нивата на колаген намаляват с възрастта.

 

Кожата е по-малко способна да „отскача“, докато се движи, и повтарящите се изражения като смях и примижаване в крайна сметка се превръщат в постоянни фини линии и бръчки. Насочените инжекции с ботокс могат да бъдат изключително ефективни за тази област. Те отпускат мускулите, които причиняват пачи крак, позволявайки на тези линии да се изгладят.

Ботокс за лека усмивка

Лека усмивка често се причинява от свръхактивни повдигащи мускули в горната устна, които издърпват устната нагоре по екстремен начин, когато човек се усмихва или говори. Това може да накара страдащия да се чувства притеснен, но за щастие това е проблем, който може да бъде ефективно разрешен с ботокс.

 

Целевите инжекции от нашият доктор специалист в Pure Skin Center може временно да отпуснат мускулите, които карат устната да се повдига до преувеличена степен, намалявайки появата на дъвчаща усмивка. Резултатите обикновено се виждат в рамките на 3-5 дни и продължават 3-4 месеца.

Ботокс за скърцане на зъби

Скърцането със зъби е несъзнателно стискане на зъби. Това може да се случи както по време на бодърстване, така и по време на сън и може да причини физическа болка като болезненост на челюстта и главоболие. Освен това е източник на проблеми със зъбите, включително чувствителност на зъбите, напукани зъби и износен емайл.

 

В Pure Skin Center ние лекуваме това състояние, като използваме ботокс за отпускане на специфичните мускули, отговорни за скърцането със зъби. Това осигурява облекчение от постоянното скърцане със зъби и също така омекотява вида на челюстта, разширена от упоритото стискане. Процедурата отнема около 20 минути, а резултатът трае 3-4 месеца.

Ботокс за намръщени бръчки

Лечението против бръчки за линии беше първоначалната употреба на ботокс и остава едно от най-популярните му приложения и до днес. Намръщените бръчки, наричани също глабеларни линии, са вертикалните бразди между веждите, обикновено оформени като числото 11.

 

Тези мимически бръчки се превръщат в постоянни статични бръчки, когато кожата загуби способността си да се отпусне след намръщване, оставяйки хората с гневен или загрижен вид. Кожата губи естествената си еластичност с възрастта, тъй като колагенът и еластинът се разпадат, но увреждането от слънцето, тютюнопушенето, лошата диета и силно изразителното лице допринасят за образуването на намръщени бръчки.

 

Третирането на бръчките на намръщените лица включва, че правилното поставяне на ботокс е в състояние да отпусне мускулите, използвани за намръщване, изглаждане на бръчките и създаване на по-щастливо, по-спокойно изглеждащо изражение, намалявайки появата на бръчки.

Ботокс за бръчки по челото

Ботоксът е може би най-известен за лечение на бръчки по челото. Изключително ефективен е при хоризонтални бразди (вертикални линии) по челото, които могат да образуват динамични бръчки при многократно повдигане на веждите.

 

Възрастта, генетиката, силно изразителното лице, увреждането от слънцето и тютюнопушенето влияят върху това колко бързо се развиват тези линии и колко дълбоки стават. Ботоксът действа чрез отпускане на фронталния мускул, отговорен за бръчките на челото, създавайки по-гладък и по-младежки вид.

Безопасно и ефективно лечение

 

В Pure Skin Aesthetic Center нашият уважаван лекар е висококвалифициран в извършването на процедури с ботокс. За да дадем приоритет на безопасността на пациентите, нашите лечения с ботокс се предписват само от нашият лекар.

Чрез редовни лекарски семинари нашият експерт непрекъснато обновява и споделя своите авангардни знания, като работи с най-безопасните и най-ефективни техники за ботокс, за да осигурят безопасно лечение.

лице преди ботокслице преди ботокс

Преди

ботокс след интервенцияботокс след интервенция

След

бузи женски преди слагане на ботоксбузи женски преди слагане на ботокс

Преди

бузи на жена след ботоксбузи на жена след ботокс

След

Често задавани въпроси

Какво е ботокс?

Ботоксът е естествена, пречистена форма на инжектирания ботулинов токсин в микроскопична доза, която не е отровна. Временно отпуска изразителните лицеви мускули, които причиняват фини линии и бръчки. Botox е утвърдена търговска марка и може също да лекува състояния като хиперхидроза (прекомерно изпотяване).

Боли ли ботоксът?

Самото лечение трябва да бъде практически безболезнено, благодарение на уменията и опита на д-р. Гецев. Използваме ултра фини игли в PHI за максимален комфорт и лечението приключва бързо. Ние описваме усещането от инжектиране на Ботокс като леко одраскване, което продължава само част от секундата. Понася се изключително добре от пациентите и не е необходима локална упойка. Няма престой след лечение с ботокс.

Има ли причина да не мога да си направя ботокс?

Ако имате медицинско състояние, което може да повлияе на безопасността, като увредени нерви или мускулни проблеми, важно е да разкриете тази информация по време на консултацията, за да избегнете всякакви усложнения. Не се препоръчва лечение с ботокс на пациенти, които са бременни или кърмят.

Въпреки че няма клинични проучвания, които да показват, че Ботокса е вреден за бебето или майката, медицинските специалисти не биха лекували пациенти при тези обстоятелства.

Подходящ кандидат ли съм за ботокс?

Инжекциите с ботокс могат да се използват при широк кръг пациенти, най-често тези, които искат да намалят мимическите бръчки, като бръчки на пачи крак. Може също да се използва за възстановяване на баланса на черти като увиснало чело или тежка линия на челюстта и за лечение на постоянно скърцане със зъби или прекомерно изпотяване. Изключително важно е да имате задълбочена консултация с квалифициран лекар, за да сте сигурни, че сте добър кандидат за ботокс.

Кога ще видя резултатите и колко дълго ще продължат?

Ботоксът действа като временно блокира определени химични сигнали, които позволяват на мускулите да се свиват. Инжекциите с ботокс най-често се използват за отпускане на мускулите, отговорни за динамичните бръчки, като намръщени бръчки, бръчки на пушачи и бръчки на усмивка, което води до изглаждане на тези мимически бръчки. Резултатите обикновено се виждат след 5-7 дни.

Пациентите могат да възобновят ежедневните си дейности малко след процедурата, тъй като лечението обикновено се счита за безопасно. Резултатите стават забележими в дните до седмиците след лечението, като пълните ефекти често са видими няколко седмици след процедурата. Продължителността на лечението варира от пациент на пациент и могат да се препоръчат периодични сесии за ретуширане, за да се поддържа желаният естетичен резултат.

Има ли престой и какви са страничните ефекти?

Въпреки че няма реално прекъсване или странични ефекти, свързани с инжектирането на ботокс против бръчки, важно е да се отбележи, че може да се сблъскате с леки синини и подуване непосредствено след лечението, поради иглата. Може също така да видите малки белези от убождане на карфици на мястото на инжектиране.Това може лесно да се маскира с грим след 24 часа. Пациентите могат да възобновят обичайните си дейности веднага и могат също така да летят със самолет след лечението.

Как действа ботоксът като средство за лечение на бръчки?

Ботоксът е козметично лечение, което използва ботулинов токсин. Когато се инжектира в определени мускули на лицето, той временно блокира нервните сигнали, предотвратявайки мускулните контракции, които допринасят за появата на линии и бръчки. Това ефективно лечение обикновено се използва за справяне с линиите на лицето и се прилага от квалифицирани лекари, специализирани в естетични процедури.

Коя е най-добрата възраст за започване на ботокс?

Няма „правилна“ възраст. Някои хора на 40 и 50 години имат много малко мимически бръчки, а други вече имат дълбоки мимически бръчки в средата до края на 20-те. В Pure Skin Center винаги разглеждаме пациента и неговите притеснения, а не хронологичната му възраст.

Кога мога да пия алкохол след ботокс?

Алкохолът наистина увеличава притока на кръв към лицето, така че пациентите се съветват да избягват да пият след лечението. Въпреки това, малка чаша вино вечер след ботокс е малко вероятно да причини проблеми.

Ботокс ли е единственото средство за инжектиране против бръчки?

Не. Има други лицензирани марки инжекции с ботулинов токсин, но Botox е лицензираната търговска марка за конкретна форма на ботулинов токсин тип А, посочена от FDA като незаменяема. Никой друг продукт с ботулинов токсин тип А не може да се нарече ботокс или да претендира за същата ефикасност. В Pure Skin Center използваме ботокс от най-добрите производители утвърдили се на пазара.

Референции от клиенти

Ние ценим мнението на нашите клиенти за услугите, които предлагаме. Това ни помагама да се развиваме и повишаваме доверието в нас.

Иванина Добрева

Мнго съм доволна,качество,

отношение,професионализъм!

Вяра Чобанова

Много внимателна и прецизна работа!

 

Силвия Дженезова

Много добри резултати!

 

Даниела Йорданова

Очарована съм от ефекта.

резепция за ботокслого снимка ботокс

Запиши час за процедура

Ако не сте сигурни дали тази процедура е подходящата за Вас, не се колебайте да запишете час за безплатна консултация с наш специалист.