Лазерна Епилация

Лазерна епилация в Pure Skin Aesthetic Center

Лазерната епилация е сред най-модерните и ефективни методи за премахване на нежелано окосмяване по тялото. Окосмяването на нежелани места може не само да бъде физическо неудобство,но и да рефлектира върху самочувствието ви.Обезкосмяването е обичайна част от процедурите за разкрасяване на много хора,но традиционните методи,като кремове, кола маска и бръснене, са не само временни решения, но могат да бъдат и доста болезнени и трудоемки.

За да гарантираме съвършени резултати на нашите клиенти, ние в естетичен център Pure Skin Center избрахме диодния лазер Prime Lase HR. Той има най-голямата пикова мощност сред познатите лазери на пазара. Апаратът има три дължини на вълната, което го прави подходящ при всички видове кожа и косми.

 

Повече за процедурата

В Pure Skin Aesthetic Center използваме само най-новите доказано ефективни устройства в златен стандарт.Нашият апарат за лазерна епилация има усъвършенствани технологии, специално проектирани да се насочат към упоритите нежелани косми, като същевременно гарантира, че преживяването на клиента по време на процедурата ще е възможно най-приятно.

 

 

Всеки косъм по човешкото тялото има в основата си фоликул, наричан още луковица или корен. Когато се извършва лазерна епилация, ние насочваме лазерния лъч към фоликула през косъма със силно концентрирана светлинна енергия, тази светлина се абсорбира от пигмента в косъма и се превръща в топлинна енергия, която от своя страна унищожава фоликула, за да спре  растежа на нови косъмчета. С течение на времето, при продължително и правилно лечение, всички клиенти виждат значително намаляване и изчезване растежа на космите в третираната зона.

 

 

Подготовка:

Преди самата процедура зоните върху които ще работим, трябва да са почистени с депилатоар,тример или самобръсначка. Това гарантира, че лазерната енергия е фокусирана върху космените фоликули, а не върху космите над кожата.

Регулиране на настройките на лазера:

Вашият терапевт настройва лазера според цвета на косъма, дебелината му и зоната която се третира. Различните лазерни системи могат да имат специфични настройки за оптимални резултати.

Охлаждане и управление на дискомфорта:

Нашата лазерна система Prime Lase HR има вграденa охлаждащa система нареченa „cristal freeze“, тя автоматично регулира температурата по време на епилация, за да бъде процедурата безопасна и безболезнена.

Брой сесии:

Космите ни не растат в синхрон. В една и съща зона те могат да се намират в различна фаза на растеж. Косменият цикъл преминава през три фази-анагенна, катагенна и телогенна. Лазерите унищожават напълно космите, само когато те са в своята активна фаза(анагенна), в която има активно делене на клетките и косъмът израства на дължина. Видимо ние няма как да определим в каква фаза се намират нашите косми и затова са необходими няколко процедури за една и съща зона.

След процедурата може да има известно зачервяване, подуване или лек дискомфорт в третираната зона, но тези нежелани реакции са нормални и временни. Важно е да следвате инструкциите, предоставени от вашия терапевт, като например да няма излагане на слънце или ползване на солариум, върху третираната зона.

 

Ефективна

Prime Lase има апликатор, който поддържа 3 различни дължини на вълната.  Лазерът гарантира резултати не само при по-тъмни и дебели косми, но и при тънки и по-светли.

Бърза

Prime Lase има два режима на работа-статичен и динамичен. Статичният режим го прави изключително ефективен, прецизен и бърз.

Безопасна

Лазерната епилация с Prime Lase е изключително безопасна и надеждна. Той има вградена охлаждаща система, която предпазва от изгаряне на кожата.

Дълготрайна

Ефектът от лазерната епилация с Prime Lase ще гарантира Вашата сигурност и увереност за дълго време.

Безопасно и ефективно лечение

Вашата безопасност е наш основен приоритет,ние предразполагаме нашите клиенти да се чувстват добре дошли и спокойни,когато влизат в Pure Skin Center. За да осигурим максимален стандарт и грижа за клиента, всички наши процедури се извършват само от нашия опитен и висококвалифициран екип, който получава редовно вътрешно и външно обучение от експерти в индустрията.

Резултати

Лазерната епилация има несравнимо по-дълготраен ефект в сравнение с другите методи за обезкосмяване. Резултатът от нея трае години.

косми преди лазеркосми преди лазер

Преди

подмишници мъжкиподмишници мъжки

След

окосмяване на подмишнициокосмяване на подмишници

Преди

дамска подмишница след лазердамска подмишница след лазер

След

преди лазерна епилацияпреди лазерна епилация

Преди

гърди и корем след епилациягърди и корем след епилация

След

Често задавани въпроси

Колко процедури са необходими и през какъв период от време се правят?

За постигане на оптимални резултати при лазерната епилация с Prime Lase са необходими между 6-8 процедури. Понякога този брой може да варира, в зависимост от степента на окосмяване и индивидуалните нужди на всеки клиент.

Има ли видим резултат от първата процедура?

Обикновено 2/3 седмици след процедурата косъмчетата, които са в активна фаза на растеж, започват да падат. Повечето пациенти, подложили се на лазерна епилация с Prime Lase, забелязват около 50 % по-малко окосмяване в третираната зона още след първата процедура.

Как да се подготвя преди процедурата?

Непосредствено преди процедурата лазерна епилация е важно да избръснете косъмчетата в зоната, която ще третирате. Важно е да знаете, че не се препоръчват други методи за отстраняване на космите, които премахват космения фоликул. Това включва: отстраняване с пинсета, кола маска и епилатор.

Как да поддържаме третираната зона след процедурата?

Няколко седмици след лазерната епилация е задължително да използвате слънцезащитни кремове с висок фактор(SPF 50+) и да не излагате продължително третираните зони на слънце. Избягвайте и солариумите. По този начин ще минимизирате риска от пигментация на кожата.

Има ли възстановителен период?

След лазерната епилация няма възстановителен период. Най-честите реакции след процедурата са зачервяване на кожата, остатъчна еритема и перифоликулярен оток. Те отшумяват до няколко часа и не пречат на нормалния ритъм на живот.

Болезнена ли е процедурата?

Благодарение на патентованата Crystal freeze технология на Prime Lase, усещането за болка и парене по време на процедурата е сведено до минимум. Апликаторът на апарата регулира автоматично температурата, като по този начин прави епилацията безболезнена и безопасна.

Има ли възрастови ограничения за лазерната епилация?

Лазерната епилация не се препоръчва единствено при подрастващи, заради хормоналните промени, които са характерни във възрастта между 14-18 години.

Има ли противопоказания?

Лазерната епилация не се препоръчва в следните случаи:

-Херпес;

-Бременност или кърмене;

-Диабет или история за келоиди;

-Скорошно излагане на слънце и солариум;

-Скорошно ексфолиране на кожата(1 седмица преди терапията).

 

 

Референции от клиенти

Ние ценим мнението на нашите клиенти за услугите, които предлагаме. Това ни помагама да се развиваме и повишаваме доверието в нас.

Иванина Добрева

Вече направих 3 процедури лазерна епилация в Pure Skin и виждам страхотна разлика. Препоръчвам центъра! Имат много професионално отношение към клиентите.

Вяра Чобанова

Много е приятно, когато получаваш топло отношение и добра консултация. В Pure Skin оправдаха доверието ми в тях. Постигнахме съвършени резултати след лазерната епилация. Препоръчвам ги!

Кирил Чайков

Много съм доволен от лазерната епилация! Оформих брадата си. Първоначално се притеснявах, защото  все пак това е видима зона, но терапевтката е истински професионалист и човек, който разбира от работата си.

Тони Атанасов

Давам най-високата оценка на Pure Skin за качествено извършена лазерна епилация и професионализъм. Много съм доволен от резултата, който имам след процедурите.

Запиши час за процедура

Ако не сте сигурни дали тази процедура е подходящата за Вас, не се колебайте да запишете час за безплатна консултация с наш специалист.