Мезотерапия

За Процедурата

Мезотерапията е универсално лечение,което може да се използва за облекчаване на широк спектър от проблеми.Мезотерапията въвежда микроскопични количества обем,хидратация,фармацевтични продукти или витамини и минерали в кожата или скалпа,за да й помогне да се подмлади и възстанови.

 

Как действа мезотерапията?

 

Мезотерапията работи малко по-различно в зависимост от точното естество на лечението. Например, когато се използват за лечение на целулит, мезотерапевтичните инжекции се инжектират в мастния слой под кожата, където мастните клетки се разграждат и свиват. От друга страна, лечението на тъмните кръгове около очите съчетава комбинация от различни процедури – включително мезотерапия – за да изглеждат очите по-ярки и млади.

 

Минимални количества от внимателно подбран инжекционен разтвор се инжектират с помощта на серия от малки инжекции. Естеството на инжекционния разтвор се избира според нуждите на пациента.

 • Може да включва:
 • Фармацевтични продукти
 • – Хиалуронова киселина
 • – Витамини и минерали

Освен че доставя тези ценни вещества директно до средния слой на кожата,процесът на мезотерапия също така стимулира производството на колаген и нови кожни клетки от кожата.

Кой трябва да помисли за мезотерапия?

Мезотерапията е ефективна при широк спектър от проблеми на лицето и тялото,така че пациентите реално могат да бъдат от всяка възраст и пол.

 • Мезотерапията най-често се използва за лечение и облекчаване на:
 • – Стрии
 • – Целулит
 • – Стегната кожа
 • – Суха, лющеща се кожа
 • – Отпусната, застаряваща кожа
 • – Косопад
 • – Тъмни кръгове около очите
 • – Увредена от слънцето кожа
Освен това много пациенти просто идват при нас за „мезолифт“,при който мезотерапията се използва просто за подмладяване на кожата.

 

 

 

Ефективна

В Pure Skin Aesthetic Center нашият висококвалифициран персонал е специализиран в лечението с мезотеряпия.

Бърза

Продължителността на процедурата не трае повече от 1 до 2 часа,в зависимост от зоната по която се работи.

Безопасна

Редовно участваме активно в семинари за осъвършенстване на новите практики, така ние гарантираме че работим с най-безопасните и най-ефективни техники.

Дълготрайна

Тъй като продължителността на мезотерапията може да бъде повлияна и от скоростта на метаболизма,това варира и от човек до човек.

Резултати

Резултатите зависят изцяло от това какво точно сте лекували.

 

Някои пациенти могат да очакват да видят резултати след първата сесия,въпреки че много клиенти ще трябва да присъстват на две до три сесии по мезотерапия,преди резултатите да са видими.

 

преди мезотерапияпреди мезотерапия

Преди

мезотерапия на косамезотерапия на коса

След

мезотерапиямезотерапия

Преди

След

Преди

След

проблемна кожапроблемна кожа

Преди

мезотерапиямезотерапия

След

Pure Skin Center има холистичен подход към грижата за кожата, надхвърляйки непосредствената грижа на пациента, за да разбере и лекува човека като цяло.

 

Често задавани въпроси

 

Колко сесии трябва да имам?

Това зависи от това какво се лекува. Множеството сесии изграждат по-голям ефект от еднократното лечение. По време на консултация можем да обсъдим коя програма за лечение е най-подходяща за вас.

Колко ще струва?

Моля, вижте нашата страница с цени на козметични процедури за най-новата информация относно разходите за мезотерапия. Предлагаме единични сесии при необходимост, но правим и отстъпка за пакети от 3 и повече сесии по мезотерапия.

Колко дълго е времето за възстановяване?

Процедурата включва минимално време за възстановяване. След мезотерапия можете да се върнете на работа още същия ден.

Кога ще видя резултатите?

Това зависи от това какво сте лекували. Някои пациенти могат да очакват да видят резултати след първата сесия, въпреки че много клиенти ще трябва да присъстват на две до три сесии по мезотерапия, преди резултатите да са видими. Хиалуроновата киселина бързо показва разликата, тъй като придава обем на кожата. Инжекциите с витамини/минерали изискват повече време, за да подействат, тъй като подобряват качеството на кожата отвътре.

Ще боли ли?

Въпреки че процесът може да бъде леко неудобен, иглите, използвани в мезотерапията, са изключително фини, така че процедурата е много по-удобна, отколкото си мислите и не трябва да бъде болезнена по никакъв начин. Ако е необходимо, може да се приложи предварително локален анестетичен гел/крем, ако е необходимо. При по-интензивни процедури или чувствителни зони може да се приложи локална упойка, ако е необходимо.

Референции от клиенти

Ние ценим мнението на нашите клиенти за услугите, които предлагаме. Това ни помагама да се развиваме и повишаваме доверието в нас.

Иванина Добрева

Очарована съм от ефекта!

Вяра Чобанова

Благодаря за всичко!

Кирил Чайков

Не съм очаквал толкова добър резултат!

Тони Атанасов

Благодаря за това,

което постигнахме заедно!

снимка в естетичен центъринтересни факти

Запиши час за процедура

Ако не сте сигурни дали тази процедура е подходящата за Вас, не се колебайте да запишете час за безплатна консултация с наш специалист.