оформяне на бедро с NuEra tightNuEra tight върху лице

NuEra Thight

Скулптуриране на лице и тялото в Pure Skin Aesthetic Center

Pure Skin Center предлага най-новите процедури за скулптуриране на лицето и тялото, които тонизират, изтъняват и дефинират зоните на тялото, без болка или престой в нашият естетичен център.

         

 • – Терапия, водена от специалист 
 • – Минимален престой 
 • – Неинвазивно 

Има някои области на тялото, които са изключително трудни за отслабване или тонизиране. Коремът ,паласките,бедрата и ръцете често имат упорити натрупвания на мазнини, които са вбесяващо устойчиви както на диети, така и на упражнения.

 

За щастие е възможно да се отстранят тези проблемни зони, без болка или операция, като се използват най-новите постижения в нехирургичното скулптуриране на тялото. Тези високотехнологични процедури предлагат безопасна и ефективна алтернатива на далеч по-драстичните опции като коремни пластики и липосукция.

NuEra Tight е неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, която ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита, стяга кожата и изглажда бръчките. За разлика от останалите процедури за тяло, терапията с NuEra Tight може да бъде персонализирана специално за твоето тяло, като всеки от кожните слоеве се третира с подходящите настройки според дебелината на кожата, хидратацията, възрастта и отпуснатостта.

 

Повече за процедурата

Всички наши процедури се извършват от професионалисти в зоната на естетиката, които имат задълбочени познания за тези модерни технологии.

Нашите специализирани терапевти са в състояние да третират широк спектър от телесни проблеми, включително:

 • – Контуриране и дефиниране на лице и тялото
 • – Мазнини в зоната на корема
 • – Паласки
 • – Мазнини по бедрата
 • – Сутиен мазнини
 • – Отпусната кожа
 • – Мазнини по врата
 • – Мазнини в зоната на ръцете
 • Скулптуриране на тяло с NuEra Tight

NuEra Tight е новаторско устройство, което използва комбинация от ултразвук и радиочестота за безопасно оформяне на мастните зони и стягане на отпусната кожа. Може да се използва върху всички части на тялото, включително корем , паласки, ръце, гръб, бедра и прасците, като предлага отлична алтернатива на липосукцията.

 

Всяка сесия отнема по-малко от 60 минути. Кожата може да бъде леко зачервена и чувствителна веднага след процедурата,но това отшумява бързо. Някои първоначални резултати често се наблюдават след първата сесия,но ползите и резултатите продължават да се подобряват през следващите три месеца.

 

 

 

Консултация

Преди процедурата ще получите безплатна консултация със специалист,който ще отговори на всички ваши въпроси.

тик за защита

Безопасна

Вашата безопасност е наш основен приоритет,предразполагаме нашите клиенти да се чувстват добре в Pure Skin Aesthetic Center.

тикче

Ефективна

За да осигурим максимален стандарт на грижа за клиентите, всички наши процедури се извършват само от нашия опитен и висококвалифициран екип.

Бърза

Всяка сесия отнема по-малко от 60 минути.

Резултати

NuEra Tight работи с мощна монополярна и биполярна радиочестота за лице, която стимулира колагена и подобрява признаците на стареещата кожа, като изглажда бръчките и лифтира.

 

Технологията FocalRF, с която работи апаратът NuEra Tight, използва пет различни радиочестоти за определяне на дълбочината на проникване на енергията чрез загряване на отделни слоеве на кожата и тъканите. 

 

Апарата генерира определено количество енергия в дадена зона,тя се трансформира в топлина и стимулира фибробластите в кожата да произвеждат нов колаген. Резултатът е видимо изгладена и подмладена кожа.

женски врат преди процедураженски врат преди процедура

Преди

женски врат след NuEra tightженски врат след NuEra tight

След

ореди процедура с NuEra tightореди процедура с NuEra tight

Преди

след процедура NuEra tightслед процедура NuEra tight

След

преди процедуратапреди процедурата

Преди

след процедурата NuEra tightслед процедурата NuEra tight

След

NuEra tight лого

Безопасно и ефективно лечение

Вашата безопасност е наш основен приоритет,предразполагаме нашите клиенти да се чувстват добре дошли и спокойни, когато влизат в Pure Skin Aesthetic Center.

 

За да осигурим максимален стандарт на грижа за клиентите, всички наши процедури се извършват само от нашия опитен и висококвалифициран екип, който получава редовно обучение от експерти в индустрията.

Често задавани въпроси

Как работи апаратът NuEra Tight?

Персонализираната технология NuEra Tight третира областите на тялото, където се появяват нежелани мазнини, бръчки, целулит и отпусната кожа, което води до по-скулптурирана, по-стегната и гладка кожа.

NuEra Tight използва FocalRF, технология от следващо поколение, за контрол на дълбочината на приложение на терапията, така че радиочестотните вълни да отговарят на уникалните нужди на Вашето тяло, като третират дермата и стимулират образуването на колаген. Или достигат до по-дълбокия подкожен мастен слой, което гарантира безопасни и ефективни процедури.

Какво да очаквам от процедурата?

Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго, а усещането е както при приятен масаж с горещи камъни. След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване. Някои пациенти забелязват подобрение още след първата процедура. Необходими са 4 и повече процедури за постигане на оптимален ефект. Броят на процедурите е строго индивидуален. След първото си посещение при опитен терапевт, който работи с NuEra Tight, той ще изготви за теб индивидуален протокол за работа. Терапията ще е съобразена с твоята анатомия, възраст, хидратация на кожата, отпуснатост, ниво на мазнини, степен на целулит и много други фактори.

Подходяща ли е терапията за мен?

Терапията с NuEra Tight е подходяща за повечето хора и всеки тип кожа. Терапията не е подходяща при бременност, активна инфекция или чувствителност към топлина. По време на терапията трябва да се избягват порязвания, пиърсинг или татуировки. Винаги първо се консултирай с твоя терапевт, особено ако имаш метален имплант, например пейсмейкър, или наскоро са ти поставени инжекционни филъри.

Апаратът е предназначен да осигурява нагряване с цел повишаване на температурата на тъканите при определени медицински състояния като лечение на едематозна.

Какви зони могат да се третират с NuEra Tight ?

Повечето области на тялото и лицето могат да бъдат третирани.Най-популярните зони са лицето, корема и бедрата. Продължителността на една сесия се определя от зоната на тялото, която се третира,и може да бъде между 30 и 60 минути.

 

Има ли престой и страничен ефект от NuEra Tight

Няма престой след процедурата,свързан с тази процедура.Клиентите може да изпитат топло усещане в зоната по време на лечението,но това няма да продължи.
Страничните ефекти включват зачервяване и леко подуване, свързано с топлината.

Рзботи ли NuEra Tight върху всички типове кожа?

Да, NuEra Tight е подходящ за всички типове кожа и дори може да се прилага върху татуировки.

Референции от клиенти

Ние ценим мнението на нашите клиенти за услугите, които предлагаме. Това ни помагама да се развиваме и повишаваме доверието в нас.

Даниела Йорданова

Много съм доволна от процедурата с NuEra Tight за лице и тяло. Препоръчвам я горещо!

Деница Лазарова

Това е терапия, която наистина подмладява кожата и си струва да опитате!

Силвия Дженезова

NuEra Tight е процедура, която няма аналог. Уникална е! Препоръчвам я на всеки!

Иванина Добрева

Препоръчвам центъра! Имат много професионално отношение към клиентите.

разговор рецепцияразговор рвцепция

Запиши час за процедура

Ако не сте сигурни дали тази процедура е подходящата за Вас, не се колебайте да запишете час за безплатна консултация с наш специалист.