Хиалуронови Филъри

За Процедурата

Дермални Пълнители в Pure Skin Center

 

Дермалните филъри са хидратиращо и дълготрайно инжекционно лечение, за бързо подмладяване и дори реструктуриране на лицето и устните.

 

Дермалните пълнители често се инжектират, за да съживят кожата, озарявайки лицето за по-младежки, но естествен вид. Независимо дали искате да трансформирате тънките устни с пълнители за устни (увеличаване на устните), временно да преструктурирате носа с нехирургична ринопластика или да освежите лицето с нехирургичен лифтинг на лицето, ние сме тук, за да създадем вашия индивидуален план за лечение.

 

За да надникнете в козметичните лечения без скалпел в очите, нашите временни дермални пълнители, поставени от експерт професионалист в нашият естетичен център Pure Skin, могат да бъдат идеалното решение.

 

 

  • – Лечението се води от Лекар
  • – Нехирургично
  • – Минимален престой

 

Повече за процедурата

Какво представляват дермалните филъри?

Филърите са козметични процедури, които придават обем на лицето, инжектирани като течен разтвор под кожата на лицето или устните.
Възстановявайки обема в избраната зона, гелът се инжектира внимателно от нашият специализиран експерт, за да трансформира лицето за естествено изглеждащи резултати.

 

Чрез инжектиране на ключови точки на лицето, нашият специалист може да извърши нехирургичен лифтинг на лицето, известен още като „течен лифтинг“, когато се използват филъри за лице, което дава изключителни резултати против стареене.

Кой ще извърши лечението ми?

Нашият естетичен специализиран експерт и практикуващ хирург д-р.Димитър Гецев има дългогодишен опит и се счита за много добър експерт в областа си.

 

д-р. Димитър Гецев се занимава с проблемите на кожата, като същевременно взима предвид типа кожа с ключов фокус върху постигането на красиви, естествено изглеждащи резултати.

Филъри за устни (подобряване на устни)

Естествено е устните да изтъняват с възрастта, което допринася за набръчкан, по-малко младежки вид. Много мъже и жени също се раждат с естествено тънки устни и желаят по-пълна форма.

 

Използваме най-модерната козметична процедура, дермални пълнители за устни, за да подобрим естествената ви форма на устните по фин, естествено изглеждащ начин. Използваме едни от най-добрите и популярни филъри на пазара.

Нехирургична операция на носа с дермални филъри

Инжекциите с дермални филъри могат да се използват за промяна на формата на носа -(нехирургична ринопластика) без рисковете и престоя на традиционната хирургия и „домашните“ лечения като оформяне на носа,които могат да причинят повече вреда.

 

Криви или асиметрични носове обикновено се третират с тази техника. По време на нехирургична операция на носа малки количества пълнител се инжектират в моста и върха на носа , като разположението е съобразено с нуждите на отделния пациент. Резултатите се виждат веднага и могат да продължат до 24 месеца.

Филъри за брадичка

Слабата брадичка, известна още като рецесивна челюст, обикновено е генетична черта и може да бъде източник на голямо самосъзнание. В страничния профил липсва ясен контур от врата до брадичката, а горната устна може да изглежда неестествено издадена навън. Хирургията и имплантите могат да променят външния вид на челюстта, но дермалните пълнители за брадичката могат да предложат минимално инвазивна алтернатива.

 

Експертното използване на подходящ продукт от естетичен лекар или практикуващ естетик може да добави структура към лицето, като резултатите от увеличаването на брадичката (филър за брадичката) продължават до две години.

Филъри за бузи

Загубата на обем в областта на бузите е естествена част от процеса на стареене и може да има огромно въздействие върху цялото лице. Заобленият, младежки вид намалява, тъй като мастните възглавнички по бузите ни се свиват, което от своя страна кара цялото лице да се измества надолу.

 

Дермалните пълнители – ( пълнители за бузи) могат да се използват за запълване на бузите, възстановявайки по-младата структура на лицето.

Дермален филър за пачи крак

Пачи крак, или бръчки на усмивка, са бръчки, които се образуват около ъглите на очите. Те са един от първите признаци на стареене и могат да бъдат ускорени от фактори като излагане на слънце или пушене.

 

С напредването на възрастта произвеждаме по-малко колаген, веществото, което поддържа кожата ни еластична и стегната.Но инжекциите с дермални филъри могат да смекчат появата на линиите на лицето тип „пачи крак“.

Дермални филъри  (назолабиални гънки)

Наричани още линии на усмивка (линии от нос към уста), тези линии минават от страните на носа до ъглите на устата. Повечето от нас забелязват тези бръчки, когато се усмихват, смеят или говорят, но с течение на времето те могат да се превърнат в статични бръчки. Добавянето на обем към средната част на лицето с филъри има нежен повдигащ ефект, който омекотява появата на тези линии на усмивка.

 

Тази техника може да се комбинира с малки количества филър, инжектирани директно в линиите. Третирането на назолабиални гънки с дермален филър е ключова част от нашата нехирургична техника за лифтинг на лицето.

Дермални филъри (марионетни линии)

Разположени са точно под ъглите на устата,мимичните линии там могат да ви накарат да изглеждате тъжни или ядосани, дори когато лицето ви е в покой. Дермалните пълнители могат да помогнат да се отървете от марионетните бръчки, като възстановят обема в средната част на лицето, което от своя страна има фин повдигащ ефект върху долната част на устата.

 

Тази техника се изпълнява като част от нехирургично лечение с „течен лифтинг на лицето“ за справяне с дълбоките бръчки.

Дермални филъри за челюсти

Отпуснатата кожа по линията на долната челюст обикновено се нарича „челюсти“, особено когато виси под самата челюст. Дермалните пълнители са популярно лечение за „челюстите“, възстановяват обема и контурират лицето по перфектен начин.

Дермален пълнител за пушачи (Вертикални линии за устни)

Вертикалните бръчки на устните обикновено се наричат ​​бръчки на пушачи, но могат да бъдат причинени и от фактори като генетика, стареене и увреждане от слънцето. Със стареенето идва разграждането на колагена и еластина, протеините, които поддържат кожата стегната и плътна.

 

Това от своя страна кара кожата да стане по-отпусната. Вертикални линии могат да се появят на устните с течение на времето, простирайки се от границата на устните както нагоре към носа, така и надолу към брадичката. Дермалните филъри могат да изгладят и запълнят тези фини линии ,придавайки много по-млад вид на устните и зоната около тях.

Дермални филъри (намръщени бръчки)

Бръчките на намръщеното лице, са браздите между веждите, обикновено оформени като числото 11. Бръчките на изражението се превръщат в постоянни статични бръчки, когато кожата загуби способността си да се извие след намръщване.

 

Дермалният филър може да смекчи и изчисти появата на бръчки на „намръщените лица“.Комбинирането на това с лечение с ботокс често може да оптимизира резултатите.

Дермални филъри (слаба брадичка )

Слабата брадичка, известна още като рецесивна челюст, обикновено е генетична черта. В страничен профил липсва ясен контур от врата до брадичката,а горната устна може да изглежда неестествено издадена навън.

 

Дермалният филър е минимално инвазивна алтернатива на операцията или хирургичния лифтинг на лицето.Тези филъри придават структура на лицето, като резултатите видимо продължават до две години!

.

.

.

Ефективна

В Pure Skin Aesthetic Center нашият висококвалифициран персонал е специализиран в лечението с дермални филъри.

Бърза

Продължителността на процедурата не трае повече от 1 до 2 часа,в зависимост от зоната по която се работи.

Безопасна

В  Pure Skin Center работим с най-безопасните и най-ефективни техники за инжектиране за постигане на изключителни резултати.

Дълготрайна

Дермалните филъри могат да издържат между 12-24 месеца.
Но това зависи от вида на използвания филър.

Вашата консултация

Преди да ви бъдат поставени дермални филъри, ще бъдете прегледани от един от наш лекар за по – задълбочена оценка и консултация.

 

Всеки клиент е уникален и медицинската история ще бъде снета при първоначалната ви консултация.

 

Ние внимателно ще обмислим вашите цели, състояние на кожата и ще обсъдим най-подходящите продукти и техники за дермални филъри за Вас. Това не само гарантира, че вашата безопасност е приоритет по всяко време, това означава, че ще постигнете оптимални резултати от вашето лечение.

 

устни преди процедураустни преди процедура

Преди

устни след поставен филърустни след поставен филър

След

Инжектиране на филърИнжектиране на филър

Преди

Хиалуронов филър за устниХиалуронов филър за устни

След

Често задавани въпроси

Безопасни ли са дермалните филъри?

Преди да получите каквото и да е лечение, важно е да знаете, че ще бъдете в сигурни ръце. Нашият медицински експерт не само е обучен да бъде наистина добър, но и предоставя само качествени и изпитани лечения. Ние използваме одобрени от FDA и маркирани с CE дермални пълнители, доверени от хиляди експерти и пациенти по света. И за допълнително спокойствие нашите дермални филъри се инжектират само от лекар.

Ако все още не сте сигурни дали дермалните филъри са подходящи за Вас и бихте искали да обсъдим фактори като алергични реакции, нежелани реакции, можем да поговорим за всички притеснения, които може да имате, когато се срещнете с нашият лекар специалист по време на вашата консултация.

Болят ли дермалните филъри?

Ние използваме различни видове дермалени пълнители, който съдържат локален анестетик за успокояване на третираната зона. Това гарантира, че болката е минимална, така че можете да имате резултати без или с минимален дискомфорт.

Какви са страничните ефекти от дермалния филър?

Страничните ефекти на дермалните филъри варират от човек до човек и могат да включват чувствителност, подуване, зачервяване и известна болка. За да избегнете предизвикването на тези нежелани реакции, винаги съветваме да избягвате излагане на слънце или силна топлина в продължение на 24 часа след лечението. Също така препоръчваме да избягвате алкохола поне за един ден.

Ще получа ли "лице с възглавница"

Дермалните филъри са толкова добри, колкото и лицето, което ги лекува. Едно умело лечение само ще подчертае вашата естествена красота, оставяйки ви да изглеждате подмладени и отпочинали. За съжаление има хора, които са били третирани с прекомерно количество дермални филъри с хиалуронова киселина, което води до изкривено, подпухнало и неестествено изражение на лицето. Някои пациенти също имат нереалистични очаквания и искат такива големи количества филър, които правят невъзможно постигането на естествен вид.
Работата на всеки добър естетик е да оцени внимателно лицето и да постави дермален филър само на подходящите места и да определи точното количество което е нужно.

Ще има ли бучки по лицето след дермални филъри?

Вашият лекар експертно ще масажира филъра след инжектирането, за да осигури плавен и равномерен резултат.Ще ви бъдат дадени и съвети как да се грижите сами след процедурата, за да постигнете оптимални резултати.

Въпреки това, бучките са възможен страничен ефект от лечението с дермален филър. Ако това се случи, трябва да се свържете с Pure Skin Center за съвет.Пациентите не трябва сами да масажират зоната, без да са посъветвани. След няколко седмици вашият лекар ще ви покани отново, за да направите малки корекции, ако е необходимо. Той използва специална масажна техника,която утаява продукта,за да даде оптимален краен резултат.

Кой ще извърши лечението ми?

Ние вярваме,че само медицински обучен лекар трябва да извършва инжекционни лечения. Резултатът от лечението е толкова добър, колкото и практикуващият.Нашият специалист по дермални филъри е напълно квалифициран и притежава уменията и експертния опит, за да осигури изключителни резултати.Той има познания за техниките за дермални филъри,за да гарантира най-високо ниво на качество на леченията в Pure Skin Aesthetic Center.

Подходящи ли са дермалните филъри за мен?

Инжекциите с дермални филъри могат да се използват при широк кръг от пациенти.Подходящи са за тези,които искат да възстановят загубата на обем на лицето, да изгладят бръчките и да се насладят на леко подмладен външен вид.Те могат да се използват и за придаване на обем на устните,промяна на формата на носа и укрепване на слаба брадичка.При някои обстоятелства те могат да се използват за лечение дори и на белези.

Референции от клиенти

Ние ценим мнението на нашите клиенти за услугите, които предлагаме. Това ни помагама да се развиваме и повишаваме доверието в нас.

Иванина Добрева

Резултата след процедурата е наистина  уау! Имат много професионално отношение към клиентите.

Вяра Чобанова

Препоръчвам ги! Професионалисти!

Даниела Йорданова

Очарована съм от ефекта. Препоръчвам горещо!

Марияна Антонова

Страхотно отношение и професионализъм!

поглед ценифилъри цени

Запиши час за процедура

Ако не сте сигурни дали тази процедура е подходящата за Вас, не се колебайте да запишете час за безплатна консултация с наш специалист.