Лазерна Епилация

За Процедурата

Лазерната епилация е сред най-модерните и ефективни методи за премахване на нежелано окосмяване по тялото. В последните две десетилетия тя се доказа като напълно безопасна процедура, предпочитана от мъже и жени по целия свят. За да гарантираме съвършени резултати на нашите клиенти, ние в естетичен център Pure Skin избрахме диодния лазер Prime Lase. Той има най-голямата пикова мощност сред познатите лазери на пазара. Апаратът има три дължини на вълната, което го прави подходящ при всички видове кожа и косми.

Повече за процедурата

Ефективна

Prime Lase има апликатор, който поддържа 3 различни дължини на вълната. Тази иновативна мултиимпулсова технология го прави ефективен при различните фототипове кожа. Лазерът гарантира резултати не само при по-тъмни и дебели косми, но и при тънки и по-светли.

Бърза

Prime Lase има два режима на работа-статичен и динамичен. Статичният режим доставя голямо количество енергия в един импулс, което го прави изключително ефективен, прецизен и бърз. Една процедура може да трае между 5 минути и 1 час в зависимост от зоната, която се третира.

Безопасна

Лазерната епилация с Prime Lase е изключително безопасна и надеждна. Той има вградена охлаждаща система, която не само осигурява комфорт по време на процедурата, но и предпазва от изгаряне на кожата. С него могат да се третират по-тъмни кожи и такива със слънчев загар. Prime Lase може да се използва дори и през лятото.

Дълготрайна

Ефектът от лазерната епилация с Prime Lase ще гарантира Вашата сигурност и увереност за дълго време. Prime Lase работи с патентована USP технология(Ultra Short Pulse-Ултра Къс Импулс). Благодарение на ултра късите импулси от 3 ms косъма се загравя много бързо и луковицата му бива унищожена мигновено и дълготрайно.

Резултати

Лазерната епилация има несравнимо по-дълготраен ефект. Резултатът от нея може да трае години.

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Често задавани въпроси

Колко процедури са необходими и през какъв период от време се правят?

За постигане на оптимални резултати при лазерната епилация с Prime Lase са необходими между 6-8 процедури. Понякога този брой може да варира, в зависимост от степента на окосмяване и индивидуалните нужди на всеки клиент.

Има ли видим резултат от първата процедура?

Обикновено 2/3 седмици след процедурата косъмчетата, които са в активна фаза на растеж, започват да падат. Повечето пациенти, подложили се на лазерна епилация с Prime Lase, забелязват около 50 % по-малко окосмяване в третираната зона още след първата процедура.

Как да се подготвя преди процедурата?

Непосредствено преди процедурата лазерна епилация е важно да избръснете косъмчетата в зоната, която ще третирате. Важно е да знаете, че не се препоръчват други методи за отстраняване на космите, които премахват космения фоликул. Това включва: отстраняване с пинсета, кола маска и епилатор.

Как да поддържаме третираната зона след процедурата?

Няколко седмици след лазерната епилация е задължително да използвате слънцезащитни кремове с висок фактор(SPF 50+) и да не излагате продължително третираните зони на слънце. Избягвайте и солариумите. По този начин ще минимизирате риска от пигментация на кожата.

Има ли възстановителен период?

След лазерната епилация няма възстановителен период. Най-честите реакции след процедурата са зачервяване на кожата, остатъчна еритема и перифоликулярен оток. Те отшумяват до няколко часа и не пречат на нормалния ритъм на живот.

Болезнена ли е процедурата?

Благодарение на патентованата Crystal freeze технология на Prime Lase, усещането за болка и парене по време на процедурата е сведено до минимум. Апликаторът на апарата регулира автоматично температурата, като по този начин прави епилацията безболезнена и безопасна.

Има ли възрастови ограничения за лазерната епилация?

Лазерната епилация не се препоръчва единствено при подрастващи, заради хормоналните промени, които са характерни във възрастта между 14-18 години.

Има ли противопоказания?

Лазерната епилация не се препоръчва в следните случаи:

-Херпес;

-Фоточувствителни медицински медикаменти;

-Бременност или кърмене;

-Диабет или история за келоиди;

-Скорошно излагане на слънце и солариум;

-Скорошно ексфолиране на кожата(1 седмица преди терапията).

 

 

Референции от клиенти

Ние ценим мнението на нашите клиенти за услугите, които предлагаме. Това ни помагама да се развиваме и повишаваме доверието в нас.

Иванина Добрева

Вече направих 3 процедури лазерна епилация в Pure Skin и виждам страхотна разлика. Препоръчвам центъра! Имат много професионално отношение към клиентите.

Вяра Чобанова

Много е приятно, когато получаваш топло отношение и добра консултация. В Pure Skin оправдаха доверието ми в тях. Постигнахме съвършени резултати след лазерната епилация. Препоръчвам ги!

Кирил Чайков

Много съм доволен от лазерната епилация! Оформих брадата си. Първоначално се притеснявах, защото  все пак това е видима зона, но терапевтката е истински професионалист и човек, който разбира от работата си.

Тони Атанасов

Давам най-високата оценка на Pure Skin за качествено извършена лазерна епилация и професионализъм. Много съм доволен от резултата, който имам след процедурите.

Запиши час за процедура

Ако не сте сигурни дали тази процедура е подходящата за Вас, не се колебайте да запишете час за безплатна консултация с наш специалист.