Управител на Pure skinPure Skin естетичен център

За Нас

Pure Skin Aesthetic Center

Здравейте! Аз съм Юлияна Йорданова и съм основател и водещ естетичен терапевт в PURE SKIN aesthetic center.

PURE SKIN e идея, която се зароди, докато работех в Лондон в естетичен център от висок клас. Моето желание беше да пренеса оттам най-добрите практики и индивидуален подход към клиента, като добавя нещо новаторско в обслужването и в цялостната концепция за грижата към клиента.

 

Ние в PURE SKIN вярваме в естествената красота и знаем как да я стимулираме. Стремим се към поддържане на естетически балансирани кожа и лице, поставяйки здравето на първо място. Можем да подобрим състоянието на всяка кожа, като подхождаме персонално към специфичните нужди на всеки клиент.

Затова всяка сесия при нас, независимо дали е първа или поредна, започва с кратка лична консултация на чаша горещо кафе или ароматен детокс чай.

 

Прилагаме последно поколение неинванзивни процедури посредством най-модерната технология за грижа за кожата за постигане на най-добри естетични резултати без значение от възрастта. Всяка терапия за лице и тяло съчетава опита с артистичния поглед към детайла.

 

 

Заповядайте при нас!

  Нашият Екип:

Чрез редовни семинари и обучения,нашият екип непрекъснато обновява и споделя своите знания и техники,като работим с най-безопасните и най-ефективни методи за да осигурим безопасни процедури на нашите клиенти.

жена управител на Pure skinжена управител на Pure skin

Юлияна Йорданова

собственик

 

водещ терапевт в Pure Skinводещ терапевт в Pure Skin

Юлияна Йорданова

терапевт апаратни процедури

 

д-р. Димитър Гецев

инжекционни процедури