оформяне на женски кракаоформяне външно бедро

Представяме ви скулптуриране на тялото и намаляване на мазнините с NuEra Tight !

Търсите начин за намаляване на мазнините, но не смятате, че козметичната хирургия е подходяща за вас? Искате ли да има алтернатива на хирургичното премахване на мазнини, която няма всички рискове и усложнения? Готови ли сте да подобрите увереността на тялото си?

Добрата новина е, че има нехирургични лечения за намаляване на мазнините и те не включват всички страшни аспекти на операцията.

Ако искате да скулптурирате и усъвършенствате тялото си, като премахнете джобовете на мазнините, тогава трябва да помислите за неинвазивни лечения, които са също толкова ефективни. Има много опасения, свързани с операцията, включително шевове, разрези, инфекции, реакции към анестезия и белези.

И така, как тези нехирургични лечения могат да помогнат за намаляване на мазнините без недостатъците на операцията?

Какво причинява телесните мазнини?

Важно е да не определяте мазнините като отрицателна част от себе си. Те изпълняват предназначението си в сложната система на вашето тяло и без тях не бихме могли да оцелеем. Но разбираемо можем да повлияем на начина, по който виждате себе си. Ето защо е полезно да знаете откъде идват мазнините като начало.

Под повърхността на кожата ви и разпределени в тялото ви има джобове с мазнини, които по същество са складирана енергия, която тялото ви не е изгорило и така спестява, за да я използва по-късно. Натрупването на мазнини често се дължи на това, че ядете повече и се движите по-малко, тъй като тялото ви не получава възможност да изгори енергията от храната, така че вместо това я съхранява като мастни натрупвания.

Това е нормална функция на тялото и ви позволява да управлявате енергията си по-добре, но общото увеличение на мазнините може да стане забележимо и да причини проблеми с триене, дискомфорт или лошо самочувствие.

Различни видове телесни мазнини

С тази обща представа за това откъде идват мазнините и защо са там на първо място, е полезно да знаете за различните видове телесни мазнини.

Има три вида мазнини – бели, бежови и кафяви клетки.Тези клетки се съхраняват по три различни начина – основни, подкожни и висцерални.

Етеричните мазнини го казват в името. Имате нужда от тази мазнина, за да бъдете функциониращ човек и всеки има нужда от тази мазнина, за да бъде здрав. Подкожната мазнина се задържа под повърхността на кожата, образувайки слой. Това е мястото, където тялото съхранява своята резервна енергия.

Висцералната мазнина е в корема и около основните органи и е опасна, ако достигне високо ниво. Големите количества висцерална мазнина могат да доведат до определени заболявания.

Сега, докато естетикът очевидно няма да премахва мазнините от вашите органи или да отнема основните ви мазнини,подкожният слой е този, който може да се възползва от неинвазивното намаляване на мазнините.

Скулптурирайте тялото си и намалете мазнините с :

NuEra Tight

Радиочестотата е иновативен начин за намаляване на мазнините без необходимост от операция. Устройството NuEra Tight се използва за контуриране на тялото ви, като същевременно намалява линиите и бръчките.

NuEra Tight е устройство, което използва комбинация от ултразвук и радиочестота за безопасно оформяне на мастните зони и стягане на отпусната кожа. Този процес се нарича липолиза, при който тялото ви естествено започва да унищожава и метаболизира целевите мастни клетки. Може да се използва върху всички части на тялото, включително стомаха , ръцете, гърба, бедрата и прасците, и предлага отлична алтернатива на липосукцията.

По време на сесия с NuEra Tight , компютърно контролирана ръкохватка се движи през третираната зона. Има усещане за топлина, но повечето пациенти го оприличават на безболезнен масаж с топли камъни. Енергията на машината разгражда мастните клетки, така че те могат да бъдат елиминирани по естествен път от тялото. Производството на колаген също се стимулира, което стяга увисналата кожа и подобрява цялостната текстура.

Всяка сесия отнема по-малко от 60 минути и повечето хора имат 2-4 процедури с интервал от около седмица. Кожата може да бъде леко зачервена и чувствителна веднага след това, но това трябва да се уталожи бързо и в противен случай няма прекъсване. Някои първоначални резултати често се наблюдават след първата сесия, но ползите продължават да се подобряват през следващите три месеца.