Снимка терапевт машина

Процедурата HydraFacial забавя стареенето и поддържа кожата чиста и сияйна

В тази блог статия ще ви разкажем за ползите от HydraFacial и за ефекта от терапията върху младостта и здравето на кожата. 

 Деница Лазарова, която е клиент на Pure Skin от самото създаване на естетичния център, сподели, че резултатът от процедурите при нея е наистина уау.  

Съжалявам, че не успях да направя снимка на лицето си преди първата процедура. Кожата ми по никакъв начин не издава възрастта и този подмладяващ ефект е благодарение на HydraFacial, както и на персоналния план с процедури, който следваме повече от година и половина“, убедена е Дени. 

През годините тя посещава много места в столицата, комерсиални и популярни клиники, но в Pure Skin се чувства различно, защото получава лична грижа и внимание от терапевта.  

Юлияна е изключително сърдечна, обяснява винаги в детайли както за самата процедура, така и за очакваните резултати. В същото време е деликатна, мила, ненатрапваща се, отзивчива. Подхожда професионално според моите индивидуалните нужди и особености, така че да се чувствам специална и обгрижена.“ 

Деница сподели още, че до момента не е поставяла филъри или ботокс, а тези, които я познават, винаги отбелязват, че кожата на лицето й сияе. 

Благодарна съм за това, което Юлияна направи с лицето ми. Аз съм от клиентите, които са опитвали различни процедури за лице. Няма по-добра от тази, с която мога да изляза без да съм зачервена или с белези. Забавя стареенето и хидратира в дълбочина.  Не съм вярвала, че може лицето ми да изглежда толкова свежо на тази възраст. Нормално е да имам бръчки, но челото ми е опънатото и бръчките са от усмивките“, не Дени. 

HydraFacial подмладява кожата, като стимулира регенерацията на кожните клетки 

Вероятно малко от вас знаят колко е важно регулярното отстраняване на мъртвите клетки на кожата за запазване младостта й. До една определена възраст ексфолирането се случва естествено, тъй като роговите клетки сами се отделят от повърхността на кожата. Осъществява процес на самообновяване, като клетките в най-горния слой се подменят с по-здрави от по-долните слоеве.

Но с напредване на възрастта след 30-те години, те се слепват все по-силно една към друга, което затруднява естественото разкъсване на междуклетъчните уникални връзки и отстраняването на мъртвите кожни клетки.

Точно това прави химичният пилинг, разрушава клетъчните връзки и спомага на младите и здрави клетки да се предвижват по-лесно към повърхността. Процедурата HydraFacial улеснява подмладяването чрез нежен химичен пилинг, като стимулира регенерацията и подпомага кожата да възвърне мекотата, еднородната текстура и еластичността си.

Затова е толкова ключово лицето да се почиства веднъж месечно, да се отстранява горния кожен слой, за да се стимулира появата на нови и свежи клетки. 

HydraFacial е нежен, но и доказано ефективен метод за почистване с подмладяващ ефект. Може да се използва самостоятелно като алтернатива на традиционното механично почистване, както е и отлично решение за подготовка на кожата преди различни козметични или апаратни процедури. В зависимост от целите на процедурата клиентите могат да избират между 3 основни HydraFacial терапии: Basic, Deluxe и Platinum. Всяка от тях има специфичен начин за извършване, както и различни серуми, които се прилагат по време на процедурата. 

Процедурата постига резултата на пилинга, като използва серум комбинация от гликолова и салицилова киселина. Увелича клетъчния обмен и спомага за намаляване на пълчиците, изглажда фините линии, усъвършенства текстурата, придава цялостен озаряващ ефект. 

Гликоловата киселина действа за корекция на повърхностните несъвършенства, докато салициловата е маслено разтворима и има способността да прониква през мастните секрети в порите на кожата и да изчиства фоликулите и кожните клетки. Намалява секрецията на мастните жлези и е особено ефективна при лечение на акне. 

Инфузия от патентовани формули хидратират и запазват еластичността на кожата  

Уникалните подмладяващи резултати от HydraFacial са следствие и от алгоритъма на извършване на процедура и патентованата комбинация от съставки. Терапията протича в три стъпки – почистване, хидратиране, подхранване и едновременно защита от свободни радикали. След почистването и нежния пилинг, в дълбочина в кожата се вливат интензивни овлажняващи и подхранващи коктейли от витамини, минерали, антиоксиданти, хиалуронова киселина и пептиди. Те лекуват и успокояват кожата, като я запазват  гладка, мека, стегната и еластична за дълго време.

Терапията е приятна и разглезваща, продължава 40 минути. При необходимост може да се прилага в зоните на врата, гърба, шията и деколтето и да се персонализира спрямо специфичните нужди.